Simons Engineering is al zo’ n 10 jaar werkzaam in de metaalbranche. Ik heb de HBO-opleiding Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Utrecht succesvol afgerond. Ik ben werkzaam geweest als werkvoorbereider/inkoop, productieleider tot projectleider en momenteel als hoofd tekenkamer binnen een gerenommeerd constructiebedrijf wat zich vooral richt op bijzondere staalconstructies, trappen en stalen bruggen.

Met behulp van verschillende 2D en 3D CAD- en rekenprogramma’s werk ik iedere opdracht uit volgens de huidige eisen. Zowel zogenaamde BIM-projecten (waar alle partijen werken in één 3D model) als opdrachten die “geschetst worden op een sigarendoosje”. Beide werkwijzen voeren wij zo goed en efficiënt mogelijk uit.

Door mijn achtergrond als productieleider ben ik op de hoogte van de laatste productietechnieken, en de daarbij horende digitale bestanden.

Door ons specialisme in gebogen en ronde producten weten opdrachtgevers Simons Engineering ook steeds vaker te vinden voor het uitwerken van de meer complexere staalconstructies.

Benieuwd wat Simons Engineering voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Peter Simons

Contact

1 + 5 =